Βιογραφικό

Από πολύ μικρή είχα ταλέντο στο να μην αφήνω κανένα κραγιόν της μητέρας μου στη θέση του… τα σημάδια φάνηκαν από πολύ νωρίς, ωστόσο…..

Οι καλές τέχνες, η ζωγραφική και το σχέδιο μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μου από τη σχολική μου ηλικία και μεγαλώνοντας στα ενδιαφέροντα μου προστέθηκε η αισθητική κι η κοσμετολογία, έτσι οι σπουδές μου πήραν αυτή τη κατεύθυνση.

Το μακιγιάζ υπήρχε πάντα αγαπημένο μου χόμπυ που το απολάμβαναν σε κάθε ευκαιρία οι φίλες μου όταν με είχαν, γιατί τα ταξίδια είχαν γίνει μέρος της ζωής μου για πολλά χρόνια κι έλειπα για μεγάλα διαστήματα στο εξωτερικό.

Η αναπτυγμένη αίσθηση του ωραίου που με κυρίευε πάντα, μ έκανε να παρατηρώ τις γυναίκες όπου βρισκόμουν κι έπιανα τον εαυτό μου να θέλει να τους πει πώς μπορούν να γίνουν πιο όμορφες, πιο λαμπερές…

Ένιωσα την αγάπη μου για το μακιγιάζ να ξεχειλίζει κατάλαβα πως αυτό και μόνο αυτό ήταν που ήθελα να κάνω πάντα, έτσι τα τελευταία 10 χρόνια αποφάσισα το χόμπυ μου να γίνει το κύριο επάγγελμα μου και να μοιραστώ αυτή την αγάπη με όλες εσάς!

Τελειοποίησα το πάθος μου για το μακιγιάζ κοντά στο Freddy Kalompratso (MAC, Estee Lauder) στο εργαστήρι σπουδών Freddy makeup stage. Ακολούθησαν πολλές συμμετοχές σε fashion shows, φωτογραφίσεις, brand's κ.α. Ο χώρος της μόδας είναι συγκλονιστικός εξάλλου και η επαφή μαζί του, "κρατάει" το καλλιτέχνη σε διαρκεί αναζήτηση.

Πιστεύω πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο!

Αυτό με κάνει όταν δημιουργώ , ν’ αναδεικνύω μοναδικά την ομορφιά κάθε γυναίκας που γίνεται ο «καμβάς» μου.

Αναλόγως τη περίσταση, τη προσωπικότητα, το style και το ύφος που της αρέσει αλλά και που της ταιριάζει, το αποτέλεσμα αγγίζει πάντα το ιδεατό!

Ιδιαίτερα αγαπημένο κομμάτι της δουλειάς μου το νυφικό μακιγιάζ!

Σαν γυναίκα κι εγώ, που έχω ζήσει αυτήν την εμπειρία μπορώ να καταλάβω την ανάγκη που έχει μια άλλη γυναίκα να νιώσει αλλά και να είναι θεά την ημέρα του γάμου της!

Θεωρώ πως μια εκλεπτυσμένη, τέλεια ως τη τελευταία της λεπτομέρεια εμφάνιση, λαμπερή, χωρίς υπερβολές και άψογη μέχρι το τέλος της μέρας αυτής, είναι το ζητούμενο κάθε μέλλουσας νύφης. Με την υψηλή ποιότητα γνώσης και τεχνικής που έχω αποκτήσει από την εμπειρία μου, μπορώ να αναδείξω το για άλλους «νυφικό μακιγιάζ» σε ένα μοναδικό έργο τέχνης που θα μείνει αξέχαστο για όλη σου τη ζωή!!!

Αντιγόνη Καπετανάκη